Bel ons nu 0481-431859

Nieuwe huisstijl

16-05-2018

Vermeulen Makelaars vernieuwd

Vanaf eind mei 2018 zal Vermeulen Vastgoed de nieuwe naam Vermeulen Makelaars krijgen. Deze nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe setting, nieuwe uitstraling, nieuwe aankleding en een nieuw logo. Dit om de zaak in een nieuw, fris en jong jasje te steken.

De komende tijd zijn we druk bezig deze nieuwe huisstijl te implementeren in ons bedrijf. Briefpapier, visitekaartjes en ook het pand krijgt een opknapbeurt met nieuwe belettering. Om ons meer in de polder zichtbaar te maken is er ook gekozen voor een uniek sponsortraject: Vermeulen Makelaars is sponsor geworden van SC Millingen, ODIO korfbalvereniging en Kunstrijwielvereniging Juliana. Daarmee zijn zij een "helden"-campagne begonnen waar de diverse verenigingen van hun beste kant laten zien. Immers: in de sport draait het ook om de discipline, de integriteit, uithoudingsvermogen en persoonlijkheid. Kernwaarden die wij alleen maar kunnen en willen onderstrepen.

Om ons, en de nieuwe huisstijl, eens goed uit te lichten zijn er de komende tijd leuke acties en prijsvragen. Zoals op de dag van het Historisch Vervoer in Millingen aan de Rijn. Meer informatie daarover volgt.

Ondanks de opfrisbeurt worden er geen concessies gedaan in het aanbod en de service. Sterker nog, we zijn ons bewust van dat persoonlijk contact en menselijkheid nog steeds gewaardeerd worden en daar spelen we graag op in. We blijven een klein kantoor maar met groots capaciteit.

Uiteraard kan alles altijd beter. Niemand kan altijd alles goed doen, wij ook niet. Wij staan open voor advies, feedback en zelfs kritiek. Via onderstaand mailadres zijn wij te bereiken, ook via de social media Facebook en Twitter.

info@vermeulenvastgoed.nl

(of via het contactformulier op deze site) 

Inloggen

Inloggen op mijn Vermeulen Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken