Bel ons nu 0481-431859

Maatregelen coronavirus

16-03-2020

Kantoor alleen geopend op afspraak

Ons kantoor zal de komende weken alleen op afspraak geopend zijn. Afspraken zullen zoveel mogelijk na 6 april weer worden ingepland. 

Wij volgen hierin de aanbevelingen van onze brancheorganisatie en de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Dit betekent naast de eerder genomen maatregelen het volgende:

  • We vermijden persoonlijk contact. Bezichtigingen, taxaties en verkoopgesprekken stellen we uit tot na 6 april. Indien mogelijk maken we gebruik van video conferencing of vergelijkbare systemen.
  • Vanuit de overheid wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te werken. We zorgen er in ieder geval voor dat het kantoor zoveel mogelijk bereikbaar is.
  • We werken in zoveel mogelijk verschillende shifts op kantoor. We zorgen er voor dat we goed zijn ge├»nformeerd over de gezondheid van zowel de medewerkers op kantoor als relaties. Heeft iemand milde verkoudheidsklachten? Dan is het advies om thuis te blijven, uit te zieken en ervoor te zorgen dat anderen niet worden besmet. We gaan hier heel zorgvuldig mee om.
  • De eerdere maatregelen blijven uiteraard ook van kracht: dus geen handen schudden, je handen vaak en goed wassen, hoesten in de binnenkant van je elleboog en het gebruik van papieren zakdoeken.

Hopelijk heeft u begrip voor de situatie. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd bellen: 0481-431859 

Inloggen

Inloggen op mijn Vermeulen Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?