Bel ons nu 0481-431859

Nieuwsbrief 19-2-2015

19-02-2015

Onze eerste nieuwsbrief is vandaag verstuurd.

Info van Vermeulen Verzekeringen Vastgoed Klik om de online versie in uw browser te bekijken. http://myclang.com/2/4/199/2/PfRbsrATzs8q96S-UwpCcAPeiitWYoeztYcSBiCzN8WHgKaNZoCiVa53TObd5Hf3

De eerste nieuwsbrief van Vermeulen Verzekeringen Vastgoed!
Een mooie manier om je snel en compleet te informeren over financiële zaken. 
Natuurlijk bestoken we je niet met gortdroge informatie. Integendeel, we praten je op een prettige manier bij. Dat doen we maandelijks, met uitzondering van de maanden juli en augustus, zodat je up-to-date blijft.

Naast algemene informatie zullen we ook regelmatig een aantal regionale artikelen in de nieuwsbrief plaatsen en aandacht geven aan bijzondere koopwoningen en/of nieuwbouwprojecten.

Veel plezier met onze nieuwsbrief! Schroom niet te reageren als er vragen zijn over de artikelen of als je meer informatie wilt.

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed
Koen, Dick en Rik


Verbouwen, gewoon doen?
U woont naar uw zin. Leuk huis, fijne buren, in het centrum van de stad, maar ook weer niet te ver van het bos. Iets meer wooncomfort is echter welkom. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken of een aanbouw. Maar is dit wel haalbaar?

Lees meer">> Lees meer


Hoe zit het met de verzekering voor uw tweede auto?
Bijna bij ieder huishouden staan tegenwoordig twee auto’s voor de deur. Maar hoe zit het met de verzekering van uw tweede auto? Spelen uw inmiddels opgebouwde schadevrije jaren een rol bij uw premie? En geldt die premie ook voor uw kinderen of uw partner?

Lees meer">> Lees meer


Ook in april belastingaangifte doen?
Het jaarlijkse ritueel van invullen van uw aangifte inkomstenbelasting verandert. Vanaf dit jaar mag u in maart én april aangifte doen. U ontvangt van de Belastingdienst ook sneller bericht over uw aangifte. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij. 

Lees meer">> Lees meer


De vakantietrends van 2015
Waar gaan we dit jaar naartoe met vakantie? Weer naar de camping aan de Spaanse kust of het appartement hoog in de Oostenrijkse bergen? Bent u toe aan iets anders, dan heeft u volop keuze. Wat dacht u van een verrassingsreis, een grensverleggende outdoor-tocht of een vakantie terug naar de natuur?

Lees meer">> Lees meer
Vermeulen Verzekeringen Vastgoed
Heerbaan 119a
6566 EG Millingen aan de Rijn
T 0481 - 431 859
E info@vermeulenvastgoed.nl
W www.vermeulenvastgoed.nl
Volg ons via:


Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen

Klik hier voor onze Privacyverklaring

 

Inloggen

Inloggen op mijn Vermeulen Vastgoed. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?