Bel ons nu 0481-431859

Kick-off actie 2018-2019

10-08-2018

win-win actie voor jou, voor je club en een beetje voor ons...

 

Millingen aan de Rijn, augustus 2018

Kick-Off actie Vermeulen Makelaars

 

Op zaterdag 1 september zal op Sportpark De Hove te Millingen aan de Rijn de jaarlijkse kick-off dag plaatsvinden. Deze start van het najaarsseizoen wordt aangevuld met een win-win actie, gekoppeld aan de Helden-Campagne van Vermeulen Makelaars, sponsor van het eerste elftal.

 

De actie loopt van 1 september 2018 tot en met 31 augustus 2019. De voornaamste regel is dat je lid moet zijn van korfbalvereniging ODIO, voetbalvereniging SC Millingen of kunstrijwielvereniging Juliana uit Millingen aan de Rijn om in aanmerking te komen voor de volgende actie:

Kom je in bovengenoemde periode bij Vermeulen Makelaars een hypotheek afsluiten, dan storten wij €75,00 in de clubkas van jouw vereniging.

Kom je in bovengenoemde periode bij Vermeulen Makelaars een VCN verzekeringspakket (over)sluiten, dan storten wij €50,00 in de clubkas van jouw vereniging.

Kom je in bovengenoemde periode bij Vermeulen Makelaars een huis aan- of verkopen, dan storten wij €150,00 in de clubkas van jouw vereniging.

Jouw vereniging kan deze extra sponsoring inzetten voor jeugdactiviteiten, onderhoud of materieel. De win-win in deze actie zit hem in de service, de gedegen hulp en advies die je van Vermeulen Makelaars kunt verwachten, en dat je eigen club profiteert van deze actie.

Voor meer informatie hierover of een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met ons kantoor op werkdagen van 9:30-17:00 of via de mail: info@vermeulenvastgoed.nl.

Inloggen

Inloggen op mijn Vermeulen Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken