Bel ons nu 0481-431859

LevenWonen artikelen

04-09-2020

LevenWonen is een initiatief van 'Erkend Financieel Adviseur' waarbij Vermeulen Makelaars is aangesloten. Het is een platform wat bruikbare informatie deelt op het gebied van, hoe kan het ook anders, leven en wonen op het gebied van verzekeringen en financiƫn. Hieronder de links naar de artikelen.

Artikelen augustus 2020

Net als trouwen heeft samenwonen gevolgen voor je financiële situatie. Dat geldt zeker als jullie samen een huis kopen of als de één bij de ander intrekt. In dit artikel zetten we wat aandachtspunten op een rij.

Klik hier voor het artikel

 

Eigenlijk is op kamers gaan ook een vorm van samenwonen. Dat geldt zeker als je in een studentenhuis gaat wonen. Op kamers gaan heeft natuurlijk financiële gevolgen. En dan hebben we het niet alleen over de huur die je moet betalen. 

Klik hier voor het artikel

 

Als je gaat trouwen, heeft dat gevolgen voor je financiële situatie. Dus ook voor je vermogen en je schulden, zoals je hypotheek. De standaard huwelijksvoorwaarden zijn in 2018 veranderd. Wat dat betekent, leggen we uit in dit artikel. Overigens gelden precies dezelfde regels voor stellen die een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. 

Klik hier voor het artikel

 

 

Inloggen

Inloggen op mijn Vermeulen Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?