Beschrijving

**Helaas is het niet meer mogelijk een afspraak voor bezichtiging bij deze woning in te plannen. De kijkdagen zijn volledig ingepland.**Tussenwoning in een rustige straat met verrassend veel ruimte. De woning is gedateerd afgewerkt, maar een woning met een sterke basis. De indeling van de woning biedt veel verbouwingsmogelijkheden.

Binnenkomst in ruime entree. Beneden is een doorzon woonkamer, een dichte keuken, bijkeuken en directe verbinding met de schuur. Boven zijn 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer. Een vaste trap brengt je naar een voorzolder en 4e slaapkamer. De ruime voortuin en achtertuin gericht op het zuiden en met achteringang maken deze woning compleet.

Indeling

Ruime hal met meterkast, toilet en trapkast. Een woonkamer, keuken, bijkeuken en directe verbinding met de schuur.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan twee met inbouwkasten. Naast de trap zit een trapkast met de warmwaterboiler. Verder is er een ruime badkamer met het 2e toilet, vaste wastafel en een douche.

Tweede verdieping

Een voorzolder met bergruimte en een zolderkamer met bergruimte. Deze is voorzien van een dakraam.

Tuin

Ruime voortuin en diepe achtertuin met terras en gazon. Achter op het perceel is de poort naar het gemeenschappelijke pad.

Bijzonderheden

- Begane grond voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Voorzien van een gashaard in de woonkamer (niet voorzien van centrale verwarming!)
- Laminaatvloeren
- Voorzien van een warmwater boiler
- Rolluiken
- Dichtbij centrum/ school/ speeltuin
- Zonnescherm achterzijde

Millingen aan de Rijn is gelegen in het oostelijke deel van het Rijk van Nijmegen, provincie Gelderland, in het centrum van de Duffelt, hart van de Gelderse Poort. De gemeente wordt omsloten door de Rijn en de Waal, de landgrens met Duitsland en de gemeente Nijmegen. De gezellige dorpskern van Millingen aan de Rijn telt alle winkels die nodig zijn voor een comfortabel leven. En als meer aanbod zoekt? Binnen twintig minuten in het centrum van Nijmegen en binnen tien minuten in Kleve, even over de Duitse grens.

Niemand hoeft zich te vervelen in Millingen aan de Rijn. Wist u dat het verenigingsleven hier ongekend weelderig bloeit? Schutterijen, sportclubs en biljartclubs zijn nog maar een greep uit het uitnodigende aanbod van verenigingen.
Misschien hoeven we het u niet meer te vertellen, maar Millingen aan de Rijn ligt in een prachtig natuurgebied. Uiterwaarden en bosrijke vergezichten wisselen elkaar hier in een nooit vervelende cadans af. Bijna eindeloze wandel- en fietspaden strekken zich direct buiten Millingen aan de Rijn voor u uit.

Kenmerken