Beschrijving

Deze tweekapper met uitbouw en garage is gelegen op een ideale locatie, rustig aan de rand van het dorp, bij het centrum en dichtbij het sportpark. Een heerlijke eengezinswoning met speelweide achter de woning en waar kinderen binnendoor veilig naar de basisschool kunnen lopen.
De woning is uitgebouwd met een bijkeuken en een inpandige garage. Achter de woonkamer is een heerlijke veranda geplaatst.
Op de verdieping is van twee slaapkamers een riante ouderslaapkamer gecreëerd. De zolder is uitgebouwd met een dakkapel, hierdoor heeft deze verdieping een ruime voorzolder en een extra slaapkamer.

Indeling

Entree, hal, toilet, meterkast, L-vormige woonkamer, toegang tot de veranda, half open keuken, bijkeuken, garage.

Eerste verdieping

Overloop, riante ouderslaapkamer, slaapkamer, badkamer.

Tweede verdieping

Voorzolder met veel bergruimte en de cv-combi ketel, 3e slaapkamer met dakkapel.

Tuin

Nette voortuin met oprit naar de garage.
Diepe achtertuin, goed aangelegd met tuinhuisje, broeikas en bestrating. Achtertuin gerichte op het zuidoosten.

Bijzonderheden

- Ruime oprit naar de garage.
- Aluminium veranda met verlichting.
- Ruime L-vormige woonkamer met aansluitend toegang tot de veranda en de tuin.
- Ruime bijkeuken met doorgang naar de garage en toegang tot de tuin.
- De mogelijkheid bestaat de keuken naar de bijkeuken uit te breiden.
- Van twee slaapkamers is één grote ouderslaapkamer gecreëerd. 
- Ruime badkamer met vaste wastafel, douche en 2e toilet.
- Zolderverdieping met veel bergruimte en een zolderkamer met dakkapel.

Millingen aan de Rijn is gelegen in het oostelijke deel van het Rijk van Nijmegen, provincie Gelderland, in het centrum van de Duffelt, hart van de Gelderse Poort. De gemeente wordt omsloten door de Rijn en de Waal, de landgrens met Duitsland en de voormalige gemeente Ubbergen. De gezellige dorpskern van Millingen aan de Rijn telt alle winkels die nodig zijn voor een comfortabel leven. En als u meer aanbod zoekt? Binnen twintig minuten bent u in het centrum van Nijmegen en binnen tien minuten in het centrum Kleve, even over de Duitse grens.
Niemand hoeft zich te vervelen in Millingen aan de Rijn. Wist u dat het verenigingsleven hier ongekend weelderig bloeit? Schutterijen, sportclubs en biljartclubs zijn nog maar een greep uit het uitnodigende aanbod van verenigingen.
Misschien hoeven we het u niet meer te vertellen, maar Millingen aan de Rijn ligt in een prachtig natuurgebied. Uiterwaarden en bosrijke vergezichten wisselen elkaar hier in een nooit vervelende cadans af. Bijna eindeloze wandel- en fietspaden strekken zich direct buiten Millingen aan de Rijn voor u uit.
Kortom, het is veilig en vertrouwd wonen in Millingen aan de Rijn.

Kenmerken