Beschrijving

Heerlijk tweekamer-hoekappartement (1 slaapkamer) op de begane grond gelegen in een kleinschalig complex van 8 appartementen. De woning heeft een eigen garage (op eigen terrein bereikbaar via slagboom) en een eigen terras. De tuin aan voorzijde en zijkant van het appartement kan exclusief worden gebruikt (toegestaan door VvE). Hierdoor is er verrassend veel buitenruimte bij het appartement.
De ligging van het appartement is subliem. Dichtbij stadscentrum, centraal station en alle gewenste stedelijke voorzieningen.

Indeling

Centrale entree, ingang appartement, gang, meterkast, ruime woonkamer met moderne open keuken (2019), toilet, badkamer met ligbad, douche en wastafel, slaapkamer, berging met wasmachine-aansluiting en CV-opstelling.
Via de centrale entree is ook het achterliggende (eigen) terrein bereikbaar, alwaar de garage en gemeenschappelijke fietsberging/overkapping is.

Tuin

Het eigen terras aan de voorzijde (zuidelijk) is toegankelijk via de woonkamer. Het terras beslaat de gehele breedte van de woning. Aan weerszijden (voor en zijkant) van het appartement is een ruime strook grond (afgesloten/omheind) die gebruikt kan worden, de VvE staat dit toe (gebruik en onderhoud wordt in reglement nader benoemd en omschreven).

Bijzonderheden

- Parkeren voor de eigen garage is toegestaan, dus is er plek voor twee auto’s op eigen terrein. 
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars is € 135,- per maand
- Goed geïsoleerd
- Moderne, jonge keuken (2019) voorzien van alle benodigde apparatuur
- Mechanische ventilatie is in 2019 vernieuwd
- Nijmegen-West is volop in ontwikkeling en verandert in een mooie en duurzame wijk
- bezoekers kunnen vooralsnog gratis parkeren voor de deur
- Op loopafstand van het stadscentrum, Centraal Station, supermarkten, bakker, apotheek, horecagelegenheden en voorzieningen
- Ook zeer geschikt voor senioren en mindervaliden (begane grond en alles gelijkvloers)

Kenmerken