In de herfst van je leven...

Heb een mooi seizoen! 

https://mailchi.mp/44a504fd4687/nieuwsbrief-vermeulen-makelaars-05-12785229?e=520e9a7566

Ben je de vijftig gepasseerd, kom je spreekwoordelijk in 'de herfst van je leven'. Ondanks dat tegenwoordig vijftig het nieuwe dertig is, doet dat niets af aan de sombere klank die de herfst met zich meebrengt. Het seizoen roept immers associaties op: grauw, donker, nat en kou. Nog geen 50 jaar geleden was je na je vijftigste een oude dame of heer en was de bingo iedere maand, de kerk op zondag en een kaartje leggen met de buurtjes op zaterdagavond het hoogtepunt van je sociale bezigheden. Voor de vijftiger van nu ook best een grauw en donker vooruitzicht.

Maar dat hoeft jouw herfst natuurlijk niet te zijn. Ouder worden brengt ook veel voordelen met zich mee: Er is altijd plaats voor je in het openbaar vervoer, korting in veel musea en vakantieparken, kleinkinderen, geen sociale druk en niet te vergeten: je pensioen! Altijd vrij, uitslapen, nieuwe hobby's ontdekken of oude weer oppakken en wat vandaag niet lukt komt morgen wel. 

Plezier maken en genieten is van groot belang. Zeker als nieuwe dertiger (ook al ben je vijftig) maak je van jouw herfstperiode een zomer vol ontspanning, plezier en zorgvrij. Om je daarbij een stukje op weg te helpen adviseren wij je financieel met bijvoorbeeld de aflossing van je hypotheek. Lees er alles over in ons artikel LevenWonen.