Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn. Foto - Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn.
18 foto's beschikbaar

Te huur: Kantoor te huur in het centrum van Millingen aan de Rijn.

Adres: Heerbaan 170, 6566 EV Millingen aan de Rijn
Type object Kantoor
Totale VVO 83 m²
In units vanaf 83 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.050,- /mnd

Algemeen

Het adres van dit unieke object is Heerbaan 170, 6566 EV Millingen aan de Rijn. Deze locatie is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatief kantoor met een ideale ligging. Het kantoorpand bevindt zich namelijk in het hart van Millingen aan de Rijn, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Dit kantoor heeft een totale oppervlakte van ongeveer 83 m2 en is ideaa... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2011
Aangeboden sinds Donderdag 7 september 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06485
Huurprijs € 1.050,- per maand
Borg € 1.050,-
Inrichting Optioneel
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 7 september 2023
Laatste wijziging Donderdag 11 april 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2011
Oppervlaktes en inhoud
VVO 83 m²
In units vanaf 83 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum
Lokale voorzieningen Geldautomaat binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter

Beschrijving

Het adres van dit unieke object is Heerbaan 170, 6566 EV Millingen aan de Rijn. Deze locatie is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatief kantoor met een ideale ligging. Het kantoorpand bevindt zich namelijk in het hart van Millingen aan de Rijn, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Dit kantoor heeft een totale oppervlakte van ongeveer 83 m2 en is ideaal ingedeeld om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. De ontvangstruimte beschikt over een elektrisch bedienbare schuifpui en een balie, waar uw klanten warm kunnen worden ontvangen. Daarnaast is er een invalide toilet aanwezig, zodat uw kantoor toegankelijk is voor iedereen.

Dit object biedt ook verschillende aparte kamers, waaronder een spreekkamer met glaswanden voor optimale privacy. Daarnaast is er een hoofdkantoor waar u rustig kunt werken, een conferentiekamer en een open keuken met een modern keukenblok. Tevens is er een technische ruimte aanwezig, uitgerust met een WTW-systeem, cv-ketel en serverruimte, waardoor het pand technisch goed is voorbereid op uw bedrijfsvoering. Tot slot zijn er ook nog twee toiletten aanwezig.

Deze kantoorruimte is uitermate geschikt voor ondernemers die een centrale locatie nodig hebben om hun bedrijf optimaal te laten groeien. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, zodat uw medewerkers en klanten altijd gemakkelijk kunnen parkeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Deze kantoorruimte is een unieke kans om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wees er snel bij, want voor u het weet is deze fantastische kantoorruimte verhuurd!

Indeling

Entree, ontvangstruimte met balie, invalidetoilet, centraal kantoor, spreekkamer met glaswanden, conferentiekamer, keuken, technische ruimte, hal, dubbel toilet.

Bijzonderheden

- Voorzien van een airco, vloerverwarming, WTW systeem en een CV-ketel
- Keukenblok met vaatwasser, koelkast en vriezer
- De huurprijs is exclusief BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
- Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meter opname/afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.
- De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd.
- Binnen de huidige bestemmingplan 'Centrum' zijn de volgende bestemmingen mogelijk:
a. detailhandel, met uitzondering van een supermarkt;
b. dienstverlening;
c. kantoor;
d. maatschappelijk;
e. horeca, met dien verstande dat uitsluitend horecabedrijven uit horeca-
categorie 1 zijn toegestaan.

Meer foto's en verdere informatie kan bij ons worden opgevraagd.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken